آجیل, خواربار, مقالات

خواص آجیل

خواص آجیل و فواید بی نظیری که احتمالا از آنها مطلع نیستید!

از میان مواد خوراکی مختلفی که در دسترس قرار دارد آجیل (Nuts) یکی از تنقلاتی است که در عین کوچکی بسیار مغذی و مفید است. این نیروگاه‌های مغذی مملو از پروتئین، ویتامین‌ها، مواد معدنی و چربی‌های مفید برای قلب هستند و با مصرف آن در رژیم غذایی روزانه می‌توان از خواص و فواید بی‌نظیر آجیل برای سلامتی بهره‌مند شد. آجیل‌ها دارای چربی و کالری زیادی هستند و به همین خاطر می‌توانند تا زمان وعده‌های غذایی اصلی، فرد را سیر نگه دارند و البته خوردن تعداد بیشتر آن نیز می‌تواند کاملا اشتها را از بین ببرند. همه ما نیز با انواع آجیل آشنا هستیم و از آنها به عنوان تنقلات در مناسبت‌های مختلفی مانند عید نوروز، شب یلدا و غیره استفاده می‌کنیم.

 

آجیل‌ها و تخمه‌ها را می‌توان را به صورت خام یا بوداده مصرف کرد و البته از زمان‌های قدیم در سفره‌های ایرانیان وجود داشته و تبدیل به نمادی از فرهنگ غذایی ما شده است. بیشتر آجیل‌ها دارای میزان زیادی کالری هستند، اما مصرف آن‌ها می‌تواند برای سلامت بدن مزایای زیادی به همراه داشته باشد. برخی از افراد آجیل‌ها را به عنوان بخشی از رژیم روزانه‌ی خود مصرف می‌کنند و برخی دیگر نیز فقط برای مراسم‌های خاصی به سراغ خرید آجیل می‌روند. در هر صورت این خوردنی جذاب و پرخاصیت ارزش گنجاندن در رژیم غذایی همه‌ی افراد در هر سن و سالی را دارد. در این مطلب نیز تصمیم داریم در مورد فواید آجیل برای سلامتی نکاتی را بیان کنیم تا بدانید مصرف آن چقدر می‌تواند برای سلامتی بدن مهم باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *